Vi tager ansvar for dit affald

98 42 68 55

info@skraldemanden.dk

Renovation i Frederikshavn, Sæby, Aalborg, Skagen og Brønderslev

Peter Sørig Renovation indsamler renovation og genbrugsmaterialer for virksomheder i området fra Skagen til Aalborg. Vi har faste afhentningsaftaler med langt over 1000 virksomheder. Blandt vore kunder hvor vi afhenter renovation, kan nævnes:

  • ME Production, Frederikshavn
  • Stadsing, Nørresundby
  • Nordmark Maskinfabrik, Sæby og Skagen
  • Campingpladserne i landsdelen

Peter Sørig Renovation A/S – jeres virksomheds samarbejdspartner inden for renovation i Aalborg, Nørresundby, Brønderslev, Sæby og Frederikshavn

I takt med, at virksomheder og borgere i Danmark, producerer og forbruger mere end nogensinde, er der fokus på affald som aldrig før. Hos Peter Sørig Renovation arbejder vi løbende på at affaldet bliver genanvendt eller energiudnyttet.

Peter Sørig Renovation vejleder virksomheder, store som små, med affaldssortering, så mest muligt af virksomhedernes affald kan blive genbrugt.

Peter Sørig Renovation har især fokus på 4 affaldstyper, hvor der er høj værdi i sorteringsarbejdet:

  • Pap / papir
  • Klar blød plastik
  • Organisk affald
  • Brændbart affald til energiudnyttelse

Peter Sørig Renovation indvejer affaldet efter affaldstypen og indberetter det til miljøstyrelsen på vegne af virksomhederne. Det sikrer virksomhederne end grøn profil og bidrager til en cirkulær økonomi.

Få en renovationsordning hos os

Har du en ordning omkring afhentning af renovation hos os, kan vi tilbyde tømning af renovation, hvor I ringer og bestiller afhentning eller fast aftalte tømningsfrekvenser hvor det ikke er nødvendigt at ringe. I skolernes sommerferie, kan vi også tilbyde afhentning af renovation i weekenderne. Vi tilbyder afhentning af renovation i containerstørrelser fra 120 liter spande til containere op til 16 m3.

Vi udleverer gerne det direkte mobiltelefonnummer til den skraldemand, som afhenter Jeres renovation. På den måde er det nemt og enkelt at bestille en ekstra tømning af renovation samt få at vide, præcist hvor renovationsbilen kan være på adressen. De direkte numre til skraldemanden for afhentning af renovation kan du finde på vores hjemmeside.

Kontakt os og få den bedste løsning

Vi bestræber os på at være en uhøjtidelig kvalitets- og miljøbevidst renovationsforretning med tætte personlige relationer til vores kunder. Hver medarbejder har sin egen kundekreds og sætter en ære i at kende de krav den enkelte virksomhed stiller til affaldshåndtering. På den måde kan vi give den bedste service.

Ring og få et uforpligtigende tilbud på afhentning af virksomhedens renovation på telefon 98 42 68 55 eller email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Peter Sørig Renovation – Skraldemanden du bliver glad for!

sortering

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

98 42 68 55

Kontakt os i dag