Vi tager ansvar for dit affald

98 42 68 55

info@skraldemanden.dk

Afhentning af affald i Frederikshavn, Sæby, Aalborg, Skagen og Brønderslev

Vi afhenter affald til forbrænding, samt pap, papir og plastic til genanvendelse. Affaldet som bliver brændt udnyttes til fjernvarme og el produktion. Pap, papir og plastic til genanvendelse bliver afhændet til papir og plastindustrien som anvender det indsamlede materiale til produktion af emballage og plastprodukter.

Vi afhenter affald, pap, papir og plastic i følgende byer: Skagen, Aalbæk, Frederikshavn, Sæby, Hørby, Præstbro, Flauenskjold, Dronninglund, Hjallerup, Brønderslev, Jerslev, Tylstrup, Nørresundby og Aalborg. I oplandet mellem byerne afhenter vi også affald.

Desuden bortskaffer vi affald og arkivmateriale som indeholder fortrolige dokumenter. Affaldet bliver brændt og det er muligt af overvære forbrændingen.

Ved bortskaffelse af restaffald har vi også en løsning.

Professionel afhentning

Vi udleverer gerne det direkte mobil telefonnummer til den skraldemand, som afhenter Jeres affald. På den måde er det nemt og enkelt at bestille en ekstra tømning af affald samt få at vide, præcist hvornår renovationsbilen kan være på adressen. De direkte numre til skraldemanden for afhentning af affald kan du finde på vores hjemmeside.

Vi kommer gerne ud på den enkelte virksomhed og rådgiver om sortering af affald og vejleder om containerstørrelser. Der kan være mange penge at spare ved den optimale sortering af virksomhedens affald.

Ring og få et uforpligtigende tilbud på telefon 98 42 68 55 eller send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Peter Sørig Renovation - Skraldemanden du bliver glad for!

sortering

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

98 42 68 55

Kontakt os i dag